opetustyot.fi

Nippon Gases

Nippon Gases Sverige AB är ett svenskt  företag som ägs till 100 % av Nippon Gases Scandinavia Holding AS.

Nippon Gases Scandianvia Holding AS ägs TNSC, Tayio Nippon Sanso Corporation som är ett av världens ledande industrigasföretag med verksamhet i Asien, Canada, USA, Australien och Europa och mer än 19 000 anställda. 

Nippon Gases Sverige AB har huvudkontor i Köping (Skandinaviskt huvudkontor i Oslo) med försäljningskontor samt produktions- och försörjningsenheter i Köping, Perstorp, Lund och Göteborg.  Vi säkrar lokal närvaro genom ett omfattande distributionsnät med över 170 återförsäljare i Skandinavien.
Nippon Gases är en av Skandinaviens ledande leverantörer av industrigas. Dessutom levererar vi allt inom medicinska gaser och specialgaser som är anpassade efter våra kunders unika behov. Vi erbjuder även installation och underhåll av gasrelaterad utrustning.

Nippon Gases teknik, utrustning och tekniska tjänster bidrar varje dag till att öka produktiviteten och säkerheten.

Vårt organisationsnummer är 556691-1342

På Nippon Gases arbetar 2 700 anställda i Europa som arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål, att vara "the Gas Professionals". I mer än 100 år har Nippon Gases tagit något så grundläggande som luft och använt för att få renare och mer produktiva fabriker, godare mat, för att göra det lättare att andas och för att få effektivare tillverkningsprocesser. Kort och gott: För att göra livet bättre för alla.

Teollisuus

Määrittelemätön

Työntekijät

Määrittelemätön

Päätoimipiste

Määrittelemätön

Älä anna työtilaisuuksien mennä ohi Nippon Gases

Täyttämällä Ehdot ja säännöt