opetustyot.fi

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Luo työpaikkavahti

Vastaanota sopivat työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi asettamiesi kriteerien mukaan

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Hyväksyn palvelun ehdot ja yksityisyyskäytänteet..

Nässjö kommun

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Vi är en stor kommun sett till ytan med ömsom tätort och dramatisk natur. Runt om i kommunen bor drygt 31 000 kommuninvånare som på olika sätt behöver oss, varje dag - dygnet runt. Så att säga "jag jobbar på Nässjö kommun", kan innebära att du exempelvis befinner dig i centralorten Nässjö, i Forserum, i Malmbäck eller i Bodafors. Vi finns där kommuninvånarna finns.

Nässjö kommun har ett rikt industriellt arv och orten är känd som stor järnvägsknut. Med Nässjös geografiska läge kan du ta dig snabbt och enkelt till större städer, så som Jönköping, Växjö eller Linköping.

Vi uppmuntrar och tillvaratar en öppen diskussion och ser gärna att människor engagerar sig och med tankar, idéer och faktiskt arbete tar ansvar för kommunens utveckling.

Vi har jobben – du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Teollisuus

Utbildning

Työntekijät

1 001–5 000

Päätoimipiste

Nässjö

Adress

Rådhusgatan 28, Nässjö, 571 80 Nässjö

Nettisivu

language

Työntekijöittesi kertomaa

Ann-Charlotte Lindell

Vad är det bästa med arbetsplatsen Annebergs förskola?

Stefan Ericsson

Stefan Ericsson är utbildad till fritidspedagog, SO-lärare och idrottslärare

Förskolan ligger nära skogen, vi har också möjlighet att besöka får och hästar som finns på promenadavstånd från förskolan. Sist men absolut inte minst är mina underbara kollegor en stor anledning till att jag trivs så bra.

Det bästa med Nässjö som arbetsplats är närheten till allt. Vi har till exempel bara några meter till sporthallen från skolans lokaler, nära till bowlinghallen och relativt nära till ishallen - vilekt är väldigt smidigt för mig som idrottslärare. Vi får även möjligheter av Nässjö kommun att utvecklas i våra yrkesroller, genom bla kompetensutveckling.

Älä anna työtilaisuuksien mennä ohi Nässjö kommun

Täyttämällä Ehdot ja säännöt